Printmijnstad Blogt:

5 tips en ideeën voor je volgende vaderdagcadeau

Op de derde dinsdag van juni is het weer vaderdag. De dag die natuurlijk roodomcirkeld staat in je agenda. We zetten onze vaders in het zonnetje! Onze vaders die ons hebben laten vallen en opstaan en die er onvoorwaardelijk voor ons waren of nog zijn. Belangrijk om niet alleen onze vaders op vaderdag te waarderen, maar we zetten ze op deze dag wel extra in het zonnetje. De tijd van de gekleide asbak is voorbij en je wilt een persoonlijk én mooi cadeau geven. Wij geven je inspiratie en tips voor vaderdagcadeaus

Tip 1: een papieren stadsposter voor vaderdag

De plek waar het ouderlijk huis van je vader stond. De buurt waar ‘ie is opgegroeid of waar hij z'n grote liefde heeft ontmoet. Iedereen heeft zo'n speciale plek op de wereldkaart. Van Amsterdam tot Appeltern en van New York tot Nieuwegein. Met onze stedenposters kan je de kaart aanpassen en inzoomen op het juiste gebied, net als op Google Maps. Zo kan je de perfecte plek uitvergroten en laten afdrukken op een poster. De poster wordt geprint op FSC-gekeurd papier. Een ontzettend leuk vaderdagcadeau waar je vader ongetwijfeld mooie herinneringen mee ophaalt. Ophangen in z'n mancave of in de woonkamer? Bestel er gelijk een ophangsysteem bij.

Tip 2: een muurcirkel als vaderdagcadeau

Diezelfde plattegrond kan je ook ophangen in de vorm van een cirkel. Onze wandcirkels zijn een grote hit en passen perfect thuis in de mancave. Heeft je vader bijvoorbeeld in z'n schuurtje of de kelder een eigen bar waar hij regelmatig samenkomt met z'n maten? Dan is het leuk om een muurcirkel op te hangen waarbij de exacte plek op de plattegrond wordt afgebeeld op de muurcirkel. Bestel deze muurcirkel in kunststof (forex) of aluminium (dibond) op tijd voor je vader, zodat 'ie een mooi plekje aan de muur krijgt. 

Tip 3: een tuinposter voor je vaderdag 

Heeft je vader groene vingers en vind je ‘m iedere vrije zomerdag in de tuin, de boel aan te harken? Dan is een tuinposter een leuke aanvulling voor zijn paradepaardje. Tuinposters zijn niet nieuw: in tuincentra en online vind je ze in alle soorten en maten, meestal met ‘n uitzicht van een landschap. Op onze tuinposters kan je je favoriete plattegrond laten afdrukken, dát is wel uniek. De posters worden worden gemaakt van zeildoek: ze kunnen dus wel tegen een stootje en door weer en wind heen blijven ze mooi. Zo heeft je vader ’n mooi uitzicht van de plattegrond van z’n favoriete plek, de volgende keer dat ‘ie de nieuwe grasmat aan het inzaaien is. 

Tip 4: een legpuzzel voor je vader 

Is je vader niet zo'n tuinier, maar houdt ‘ie wel van hersenkrakers? Onze stedenplattegronden kan je ook op een puzzel laten afdrukken. Als je vader qua puzzelen geen uitdaging uit de weg gaat, dan zijn onze puzzels echt wat voor hem. In 252, 315, 500 of 1000 stukjes. Met de verschillende lijnen, wateren en andere details in de plattegrond is deze legpuzzel een echte breinbreker. Bestel een legpuzzel voor je vader bij ons en geef ’m cadeau op vaderdag. 

Tip 5: een sterrenhemel of sterrenbeeld van je vader als cadeau 

Het staat in de sterren geschreven. Je hoeft geen abonnement te hebben op Astro-TV om dat te weten. Op iedere datum staan de sterren anders en onze editor kan de sterrenhemel uit het verleden erbij zoeken. Ontzettend leuk om een sterrenhemel te geven als herinnering aan een bepaalde gebeurtenis. Denk aan zijn eigen geboortedag, de huwelijksdatum of andere belangrijke datum. Nieuw in ons assortiment zijn de sterrenbeeld posters: op basis van de geboortedatum zoeken we dan het juiste sterrenbeeld erbij en kan je 'm personaliseren. Niet alleen leuk als vaderdagcadeau, maar ook als verjaardsdagscadeau. Een super persoonlijk cadeau, dat ook nog eens mooi aan de muur hangt. Met de verschillende kleurstijlen- en mogelijkheden vind je altijd een poster die past bij het interieur van je vaders huis. 

Wij zijn benieuwd: welk vaderdagcadeau heeft jouw voorkeur?

Toch niet waar je naar opzoek bent?

Ontwerp dan zelf een poster van je favoriete plaats!

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling