Cadeautips voor moeder

Je moeder is alles voor je en daarom wil je haar verrassen. Voor moederdag, voor haar verjaardag of omdat ze gewoon de allerleukste moeder is. En daarom ben je op zoek naar cadeautips voor moeder. Op deze pagina zit je goed: lees verder met welke cadeaus je haar gegarandeerd blij maakt.

De beste cadeautip is om je moeder een herinnering cadeau geven

Je kunt AliExpress afstruinen, een cadeaubon geven van de lokale kledingwinkel of een geurtje cadeau doen. Maar je weet ook dat veel van die prullaria uiteindelijk in de hoek staan te verstoffen. Geef haar daarom een herinnering cadeau! Wij zetten de leukste cadeautips voor je moeder op een rijtje.

Cadeautip #1 voor je moeder: een stedenposter

Hebben jij en je moeder een onvergetelijke trip naar New York gemaakt? Of wonen jullie allebei in hetzelfde dorp dat voor jullie heel belangrijk is? Waarschijnlijk is er een plek in de wereld - van Culemborg tot Catalonië, waar zij zich helemaal thuis voelt. Geef die plek cadeau! We bedoelen natuurlijk niet dat je een rib uit je lijf moet geven om een Spaanse villa onder de zon cadeau te doen. Je kunt die plek namelijk als plattegrond op een poster geven. Stijlvol, uniek én het brengt een mooie herinnering mee: de stedenposters van Printmijnstad.

Amsterdam close up - Cadeau

Geef een stedenposter aan je moeder cadeau

Van Nieuwegein tot New York: geef een herinneringcadeau met de stedenposters van Printmijnstad. Je ontwerpt ze helemaal in de gewenste stijl voor je moeder.

Cadeautip #2 voor moeder: een sterrenposter

Het staat in de sterren geschreven: de geboorte van haar kind(eren), haar trouwdag of andere belangrijke gebeurtenis. Geen dag is de sterrenhemel hetzelfde. Door een sterrenhemel op een specifieke datum cadeau te geven, geef je een mooie herinnering cadeau.

In onze editor hoef je alleen maar de datum van een speciale gebeurtenis voor je moeder te geven en wij zoeken de juiste sterrenhemel uit het verleden erbij.

Sam Mulder - Sterrenposter Geboorte

Het staat in sterren geschreven

Haar trouwdag, de geboorte van kind(eren) of andere belangrijke gebeurtenis. Hou de herinnering levend en geef je moeder een sterrenhemel cadeau.

Cadeautip #3 voor je moeder: een sterrenbeeldposter

Is je moeder altijd bezig met astrologie? Geeft ze moederlijk advies op basis van je sterrenbeeld en is de band tussen jullie zo sterk, mede omdat jullie sterrenbeelden zo goed matchen? Een sterrenbeeldposter is dan de ultieme cadeautip voor je moeder.

Onze editor verbindt de sterren aan elkaar op de juiste datum - waardoor er een mooi sterrenbeeld ontstaat wat je afdrukt op een poster.

Het cadeau voor je moeder personaliseren

Het cadeau van je moeder is een feest om te geven én te krijgen. Ontwerp en personaliseer het cadeau op jouw manier - zodat je zeker weet dat het in de smaak valt.

Kies de vorm & kleur

Je kunt bij onze verschillende posters uit minimaal 9 kleurenstijlen en verschillende vormen kiezen. Van oceaanblauw tot zwart-wit en van hartvorm tot ronde muurcirkel - jij kiest de favoriet.

Zet een mooie boodschap op het cadeau

Je moeder laten blijken hoe belangrijk ze voor je is? Je kunt de poster voorzien van tekst. Laat je inspireren met deze quotes voor op je poster.

Kies het favoriete materiaal

Naast papieren posters, kun je je cadeau voor haar op forex of dibond te laten printen. Dit zijn stevige materialen en worden geleverd met ophangset. Het cadeau in de tuin? Kies dan voor de dibond-versie: geen probleem bij regen of hagel. Of laat je stedenposter als muurcirkel afdrukken.

Hang het cadeau op

Jouw cadeau verdient een mooie plek aan de muur. Bestel daarom direct een industriële aluminium-lijst erbij of kies voor dromerige, houten ophanglatjes. De metalen posters en muurcirkels worden automatisch voorzien van een ophangset.

Waarom je cadeaus voor je moeder bij Printmijnstad bestellen?

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Bestel je voor jezelf een extra poster? Dan profiteer je van extra korting die in je winkelmandje wordt verrekend.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling