Op zoek naar een zwart wit poster als eyecatcher in je interieur?

Een zwart wit poster past thuis in ieder interieur. Of je nu houdt van minimalistisch, klassiek, modern of kleurrijk. Maar je wilt natuurlijk niet zo'n dertien-uit-een-dozijn exemplaar of cliché 'live, love, laugh' aan je muur. Bij Printmijnstad ontwerp je niet alleen je eigen poster, maar hang je er ook een herinnering aan. Benieuwd welke posters je bij ons in zwart wit kunt bestellen? Lees snel verder.

Zwart-wit stedenposter

Grote kans dat je onze webshop kent van de stedenposters. Die hangen namelijk in duizenden huishoudens in Nederland én België. Iedereen heeft wel een plek op aarde waar warme herinneringen worden gekoesterd. Van de plek waar je geboren en getogen bent tot dat ene, exotische eiland. Die plek, tot op de straat nauwkeurig, kun je als plattegrond afdrukken op een poster. Van Ermelo tot Edinburgh.

Je kiest de exacte plek en je favoriete stijl in onze editor. Je kunt kiezen uit zwart-wit, wit-zwart of twaalf andere kleurstijlen. Je personaliseert de zwart wit poster helemaal naar je eigen smaak en binnen twee dagen valt 'ie op je mat. Wil je gelijk je interieur een upgrade geven met deze poster? Vergeet er dan niet een posterlijst of ophanglatjes bij te bestellen.

Amsterdam close up - Cadeau

Ontwerp je zwart wit stedenposter

Van Ermelo tot Edinburgh, laat je favoriete plek afbeelden op een zwart wit poster van Printmijnstad.

Wist je dat je onze stedenposter ook als (zwart-wit) telefoonhoesje of puzzel kunt bestellen?

Zwart-wit sterrenposter

De geboorte van je kind(eren), jullie trouwdag of een andere speciale dag. Het staat in de sterren geschreven. Op iedere dag staat de sterrenhemel namelijk anders. Bij Printmijnstad kunnen we de sterrenhemel uit het verleden voor je terughalen en laten printen op een sterrenposter.

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de datum van die bijzondere dag in te vullen in onze editor en wij laten zien hoe de sterren op dat moment erbij stonden. Je kiest voor de zwart-wit poster of een van de andere elf stijlen en laat 'm afdrukken. Leuk om zelf op te hangen óf cadeau te geven. Als housewarming-, kraam- of bruiloftscadeau.

Leg een herinnering vast op een sterrenposter

De geboorte van je kind(eren), jullie trouwdag of een andere speciale dag: het staat in de sterren geschreven. Leg een belangrijke herinnering vast in een zwart wit sterrenposter.

Zwart-wit sterrenbeeldposter

Is de eerste vraag: "wat is je sterrenbeeld?" als je iemand voor het eerst ontmoet? Ben jij helemaal into astrologie en ken jij de sterrenbeelden van al je vrienden? Dan is een sterrenbeeldposter echt wat voor jou. Op basis van je geboortedatum rolt daar je sterrenbeeld uit. Niet in de vorm van een symbool, maar de sterren die in die specifieke maand met elkaar zijn verbonden.

Ook hier kun je naast zwart-wit kiezen voor negen andere kleurstijlen. Probeer het zelf eens uit!

Fleur je interieur op met unieke wanddecoraties van Printmijnstad

Wil je een muurdecoratie die niet alleen uniek is, maar ook een mooie herinnering meedraagt? Of wil je in plaats van een verfrommeld briefje van twintig een keer een cadeau geven dat impact maakt? Kies dan voor de zwart wit posters van Printmijnstad.

✅ Gratis verzending
✅ Onze producten worden gemaakt in Nederland
✅ Unieke zwart wit posters, ontworpen door jou
✅ Uit meer dan 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Tienduizenden klanten gingen je al voor

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling