Cadeau 50 jarig huwelijk ouders

Wat een prestatie! Je ouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd. Dat vraagt natuurlijk om een feestje en... bijpassend cadeau. Waarschijnlijk ben jij - samen met je broers, zussen en eventuele kleinkinderen - het grootste geschenk. Maar wat geef je een koppel dat al zó lang zo gelukkig samen is? Wij geven je op deze pagina tips voor een cadeau voor het 50 Jarig huwelijk van je ouders.

Wat is een leuk cadeau voor een 50 jarig huwelijk?

Bij zo'n mooie prestatie hoort natuurlijk een bijpassend cadeau. Als kind kwam je nog weg met een zelfgekleide asbak, maar als volwassene moet je toch van betere huizen komen. Tegelijkertijd wil het gouden koppel waarschijnlijk geen grote cadeaus meer: ze hebben tenslotte alles al wat ze zich kunnen wensen. We zetten een aantal cadeau-ideeën voor het 50 jarig huwelijk van je ouders op een rijtje:

  • Een foto laten afdrukken van het gezin

  • Een zelfgemaakt magazine met gebeurtenissen en foto's uit die 50 jaar

  • Een toffe poster die een mooie herinnering vastlegt

De posters van Printmijnstad als cadeau voor een 50 jarig huwelijk

Minimale moeite, maximaal resultaat. Je wilt een mooi cadeau geven maar niet wekenlang bezig zijn met de organisatie ervan. Voor een mooie gezinsfoto moet je iedereen optrommelen en agenda's naast elkaar leggen. Het ontwerp van een magazine neemt enorm veel tijd tijd in beslag.

Maar een poster maken? Dat is een fluitje van een cent, als je het bij Printmijnstad ontwerpt. Het is niet zomaar een poster; het is een poster met mooie herinnering erin verwerkt. En ook nog eens leuk om op te hangen!

De stedenposter

Waarschijnlijk weten je ouders nog precies waar ze elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Of waar ze aan elkaar hun ja-woord gaven. Zo’n bijzonder moment wordt - zelfs na 50 jaar - natuurlijk niet vergeten. Extra leuk om die herinnering af te beelden op een stedenposter.

Misschien ontmoetten ze elkaar als vakantieliefdes aan de Middellandse zee of wonen ze hun hele leven al samen in hetzelfde dorp. Van Lloret de Mar tot aan Lutjebroek: we kunnen de plattegronden over de hele wereld afbeelden - en voorzien van een persoonlijke boodschap voor het 50 jarig huwelijk.

stedenposter formaat 50x70 cm

De stedenposter als cadeau voor het 50 Jarig huwelijk van ouders

Van Lloret de Mar tot Lutjebroek: je kunt iedere plattegrond laten afdrukken op een poster van Printmijnstad - en voorzien van een persoonlijke boodschap. Je kunt de poster niet alleen op FSC-gekeurd papier, maar ook op forex (kunststof), dibond (aluminium), op een muurcirkel, puzzel en zelfs telefoonhoesje laten afdrukken.

Wist je dat je een willekeurige plek op aarde niet alleen als stedenposter, maar ook als coördinatenposter kunt laten afbeelden? Dan gebruiken we niet de plattegrond, maar de lengte- en breedtegraad van een locatie. Ontdek hier hoe dat eruit ziet.

De sterrenposter

Het specifieke moment waarop ze elkaar leerden kennen, de geboorte van hun eerste kind of andere belangrijke gebeurtenis: het staat in de sterren geschreven. Wist je dat je de sterrenhemel van een specifieke datum kunt laten afbeelden op een poster? Wat ons betreft het perfecte cadeau voor het 50 Jarig huwelijk van je ouders.

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Het staat in de sterren geschreven

De dag waarop ze elkaar ontmoetten, de geboorte van hun eerste kind of een andere belangrijke gebeurtenis: het staat in de sterren geschreven. Verras je ouders voor hun 50 jarig huwelijk met een sterrenposter met persoonlijke boodschap.

De sterrenbeeldposter

Zijn je ouders samen net zo in balans als Yin en Yang? Of in Astrologie-termen: passen ze net goed bij elkaar als Kreeft en Vissen? Laat dan 2 posters van hun sterrenbeelden maken. Geen nood als je hun sterrenbeelden niet kent: je hoeft alleen maar hun geboortedata in te vullen in de editor.

Het cadeau voor het 50-jarig huwelijk van je ouders feestelijk bezorgen

Een cadeau is een feestje om te geven; daarom wil je dit feestelijk overhandigen aan je ouders. Goed nieuws: alle posters van Printmijnstad kun je helemaal naar jouw zin ontwerpen. Je hebt de keuze uit meer dan 10 kleuren (zodat iedere poster in ieder interieur past), verschillende stijlen en materialen. Iedere poster kun je voorzien van een unieke tekst én je kunt gelijk een ophangsysteem erbij bestellen. Kies voor houten latjes of een strakke, minimalistische lijst.

Of bestel een cadeaubon voor het gouden koppel

Daarom kies je voor de posters van Printmijnstad:

✓ Gratis verzending

✓ Onze producten worden gemaakt in Nederland

✓ Unieke designs, gemaakt door jou

✓ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling