Op zoek naar originele cadeautips?

De volgende housewarming, verjaardag of bruiloft staat voor de deur. Of je wilt niet met lege handen staan op moederdag, vaderdag of Valentijnsdag. En daarom ben je op zoek naar originele cadeautips. Wij delen de leukste tips, zodat jij bij de volgende feestelijke gelegenheid met een tof cadeau op de proppen komt.

Verschillende originele cadeautips voor je volgende feestelijke gelegenheid

Je herkent het vast wel: je krijgt een uitnodiging voor een feestje. Je zit met de handen in het haar en als je het feestvarken om een verlanglijstje vraagt, is het enige antwoord wat je krijgt 'het is al een cadeau als jij er bent'. Inspiratieloos laat je weken voorbijgaan en op de dag van het feestje kom je erachter dat je nog steeds geen origineel cadeau hebt besteld. Het cadeau wordt een kaart met daarin een eurobiljet verstopt. Je had jezelf nog zó voorgenomen om dit scenario te vermijden.

Gelukkig ben je op deze pagina beland zodat je deze afgang je in de toekomst bespaard blijft. We geven je de meest originele cadeautips waarmee iedere ontvanger gegarandeerd blij is.

Cadeautip 1: De stedenposter

De stedenposter van Printmijnstad is leuk om te geven voor iedere gelegenheid. Iedereen heeft wel een bepaalde plek op aarde - van Joure tot Johannesburg - waaraan die warme herinneringen koestert. Op een stedenposter beeld je de plattegrond van die favoriete plek uit en lijst je 'm in aan de muur. Tien punten voor originaliteit én je laat herinneringen tot leven komen op de poster.

Geef een mooie herinnering cadeau op een originele manier

Een stedenposter is een origineel cadeau voor iedere ontvanger: je geeft letterlijk de wereld cadeau! Personaliseer de poster voor de ontvanger eenvoudig in onze editor. Print 'm op een papieren poster, muurcirkel, puzzel of telefoonhoesje.

Cadeautip 2: De sterrenposter

De geboorte van een kind, een bruiloft of iedere andere gebeurtenis staat in de sterren geschreven. Iedere dag staan de sterren anders. Met onze editor kunnen we de sterrenhemel uit 't verleden terughalen. Een sterrenposter is één van de origineelste cadeautips. Zo leg je een mooie gebeurtenis voor altijd vast op een poster.

Leg een speciale gebeurtenis voor altijd vast in de sterren

Het cliché 'het staat in de sterren geschreven' is heel letterlijk van toepassing bij onze sterrenposters. Deze posters van de sterrenhemel op een bepaalde datum draagt een unieke gebeurtenis mee. Dit cadeau verdient de originaliteitsprijs!

Cadeautip 3: sterrenbeeldposter

Is de ontvanger van je cadeau helemaal into astrologie? Een sterrenbeeldposter mag dan niet missen aan de muur. Ken je het sterrenbeeld niet? Geen probleem! Het enige wat je hoeft te doen is de geboortedatum in te vullen in onze editor en wij doen de rest. De ideale, originele cadeautip voor iedereen die gek is op horoscopen, astrologie en alles wat daarbij komt kijken.

Personaliseer je cadeau

Hoe zorg je voor een origineel cadeau? Door te personaliseren, zodat 'ie helemaal in de smaak valt bij de ontvanger. Bij onze posters kun je uit ten minste 9 kleuren kiezen en een originele tekst toevoegen.

Bij de stedenposter kun je ook de vorm kiezen en qua materiaal kun je je cadeau op papier, forex of dibond laten printen. Ophangen is geen probleem: lijst de poster in of bestel er meteen ophanglatjes bij.

Vind je het lastig om je cadeau voor haar zelf samen te stellen? Geef dan een cadeaubon van Printmijnstad cadeau!

Daarom kies je voor de originele cadeau(tips) van Printmijnstad

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

(Psst, je mag natuurlijk ook die poster voor jezelf bestellen. Bij een extra poster in je mandje krijg je namelijk korting! 😉)

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling