Zoek je een uniek vaderdagkado?

Vaderdag 2024 staat weer voor de deur. Lastig hĆØ, een goed vaderdagkado uitzoeken?! Je wilt je vader graag op vaderdag in het zonnetje zetten, omdat hij altijd voor jou klaarstaat. Maar je wilt hem geen kado geven waarvan de creatieve armoede afdruipt, zoals een koffiemok met de tekst 'Superpapa' erop. Uiteindelijk eindigen al die 'ludieke' cadeaus op zolder en langzaam groeit de berg met troep. Daarom wil je dit jaar een uniek en origineel vaderdagkado geven. We helpen je er graag mee! Lees verder en bekijk wat wij voor jou op deze vaderdag in petto hebben.

Of beeld een specifieke plek af op een coƶrdinatenposter

Een sterrenposter als vaderdagkado

Wist je dat alle belangrijke momenten in de sterren staan geschreven? Nee, dit is niet een cheesy uitspraak die je voor je vader op een bordje moet printen voor vaderdag. Deze gebeurtenissen staan daadwerkelijk in de sterren geschreven. Afhankelijk van de dag in een jaar, staan de sterren in een bepaalde positie. Bij de bovenstaande momenten hoort dus een unieke sterrenhemel. En met behulp van onze editor kunnen we die sterrenhemel opzoeken Ć©n op een persoonlijke sterrenposter afdrukken. Een superpersoonlijk vaderdagkado!

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Geef je vader dit jaar een uniek vaderdagkado

De geboorte van zijn kinderen, het moment dat hij het ja-woord zei tegen z'n grootste liefde of andere belangrijke gebeurtenis... het staat in de sterrengeschreven. Geef je vader een uniek en persoonlijk vaderdagkado en laat deze herinnering tot leven komen aan de muur.

De stedenposter als vaderdagkado

Bijna iedereen heeft wel een plek op deze aardbol waar 'ie zich thuisvoelt. Dat kan het dorp zijn waar je bent opgegroeid of een exotisch oord voelt voor jou als thuiskomen. Welke plek is belangrijk voor je vader? Laat die afdrukken op een stedenposter van Printmijnstad. Van Bergen tot Beijing: we kunnen iedere plek afdrukken voor jouw vaderdagkado.

Je ontwerpt de stedenposter helemaal zelf, waardoor iedere poster uniek is. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat de buurman dezelfde poster aan de muur heeft hangen - ondanks dat duizenden huishoudens in Nederland Ʃn Belgiƫ al voorgingen. In onze editor vul je de plaatsnaam in en de plattegrond rolt er automatisch uit. Je kunt daarna de stedenposter personaliseren door in- en uit te zoomen, de kleuren te selecteren en een persoonlijke tekst toe te voegen. Een mooi cadeau voor aan de muur: de herinneringen van je vader komen hiermee letterlijk tot leven!

De coƶrdinatenposter als vaderdagkado

De stedenposter, maar dan net anders. Met de coƶrdinaten poster leg je ook een bepaalde locatie - en alle bijbehorende herinneringen - vast, maar in een andere stijl. Namelijk op basis van coƶrdinaten. Een locatie op de wereldkaart wordt bepaalt op basis van de lengte- en breedtegraad. Het centrum van Amsterdam heeft bijvoorbeeld de coƶrdinaten N 52Āŗ22' / E 04Āŗ53'. Geen nood: je hoeft niet zelf de coƶrdinaten van al die plekken op te zoeken. Dat doen wij voor je. Het enige wat jij hoeft te doen, is de locatie in te vullen in onze editor.

De coƶrdinaten poster van Printmijnstad past perfect in een minimalistisch interieur. Benieuwd hoe het eruit ziet voor de favoriete plek van je vader? Probeer het zelf uit.

De sterrenbeeldposter als vaderdagkado

Is je vader geĆÆnteresseerd in astrologie of leest hij regelmatig z'n horoscoop? Dan is de sterrenbeeldposter een perfect vaderdagkado. Je hoeft hiervoor niet zijn sterrenbeeld te weten: voer zijn geboortedatum hier in en je ontvangt automatisch het juiste sterrenbeeld op de poster voor je vader.

Waarom je vaderdagkado via Printmijnstad ontwerpen?

āœ“ Gratis verzending

āœ“ Onze producten worden gemaakt in Nederland

āœ“ Unieke designs, gemaakt door jou

āœ“ Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Veelgestelde vragen over een vaderdagkado via Printmijnstad.nl

Wanneer is vaderdag 2023?

Vaderdag valt ieder jaar op de derde zondag van juni. Dit jaar valt vaderdag op zondag 18 juni 2023.

Wat is een vaderdagkado?

Bij de aanschaf van een vaderdagkado gaat het niet om de grootte of omvang je geschenk, maar om het gebaar naar je vader. Bij Printmijnstad.nl kun je herinneringen vastleggen in een unieke stijl op verschillende posters, wat een perfect vaderdagcadeau is.

Wat is een leuk cadeau voor de eerste vaderdag?

Voor de kersverse vader is de eerste vaderdag natuurlijk extra speciaal. Je bent enorm trots op je partner en wilt hem tijdens vaderdag extra in het zonnetje zetten. Een sterrenposter is dan een goed cadeau: hierop kun je de geboortedatum van jullie kleintje afbeelden in de sterren.

Kan ik mijn vaderdagkado laten versturen?

Natuurlijk wil je het liefst je vaderdagkado persoonlijk geven, soms lukt dat niet. Je kunt op onze website de poster ontwerpen en direct laten versturen naar je vader. Wij zorgen er dan voor dat hij op of rond vaderdag bij hem wordt bezorgd. Bestel ook direct een ophangsysteem, zodat je vader zijn cadeau direct kan ophangen.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling