Wandpanelen akoestiek

De sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden en je stapt je nieuwe woning binnen. Tijd om grondig schoon te maken en de muren van een lik verf te voorzien. Omdat er nog geen meubels en accessoires in huis staan, echoed de ruimte. Hoe meer je de woonkamer langzaamaan inricht, hoe minder hol de ruimte klinkt. Maar soms blijft geluid echo√ęn in de ruimte. Er zijn speciale wandpanelen die de akoestiek van je woonkamer verbeteren. Deze panelen absorberen geluid. Combineer het nuttige met het aangename en laat een mooie poster maken van deze wandpanelen voor de akoestiek. Dat doe je bij Printmijnstad.

Wat zijn wandpanelen die de akoestiek verbeteren?

Deze geluidsabsorberende wandpanelen verbeteren geluiden in een kamer. Architecten gebruiken deze panelen vaak bij de inrichting van kamers. Maar wist je dat je diezelfde panelen ook kunt gebruiken als basis van wanddecoratie? Ze bieden - in mindere mate tot een hele wand - ook geluidsabsorptie waardoor het in huis minder echoed. En het leukste van alles? Je kunt ze voorzien van de toffe prints van Printmijnstad.

De wandpanelen die de akoestiek verbeteren

De panelen die worden gebruikt om geluid te absorberen in huis worden gemaakt van AcousticPro¬ģ. Dit materiaal absorbeert en isoleert geluidsgolven. Het akoestische materiaal bestaat voor 90% uit de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken: extra duurzaam dus! Door deze lange vezels worden geluidsgolven goed geabsorbeerd. Wil je je poster op dit materiaal printen? Neem contact op.

Met de wandpanelen van Printmijnstad de akoestiek verbeteren

Minder scherpe geluiden in huis én de muren voorzien van toffe en unieke prints? Dan zit je goed bij Printmijnstad. We zetten de verschillende posters die jij zelf ontwerpt op een rijtje:

De stedenposter

Bijna iedereen heeft een bijzonde plek op aarde - waar warme herinneringen worden gekoesterd. Van Bergen tot Beijing. Laat de plattegrond van jouw meest geliefde locatie afdrukken op deze akoestische wandpanelen.

De coördinatenposter

Liever wat minder bombarie op je poster en geef je de voorkeur aan alleen nummers en letters op je poster? Ruil dan de stedenposter in voor een coördinatenposter en laat de lengte- en breedtegraad van die specifieke locatie afdrukken. Je hoeft niet zelf de coördinaten uit te zoeken, dat doen wij voor jou in de editor.

De sterrenposter

De dag waarop je je grote liefde ontmoette, waarop je eeuwige trouw beloofde aan je partner of geboorte van je kinderen: het is een kleine greep uit een aantal bijzondere momenten die voor altijd in je geheugen gegrift staan. Met de sterrenhemel heb je niet alleen een mooie herinnering vastgelegd op een unieke poster, met onze wandpanelen zorgt het ook voor een verbeterde akoestiek in huis.

De sterrenbeeldposter

Hou je van astrologie en lees je dagelijks wat je horoscoop voor je in petto heeft? De sterrenposter mag niet ontbreken aan je muur. Vul je geboortedatum in en het juiste sterrenbeeld zoeken we ervoor je bij. Jij hoeft de poster alleen nog te voorzien van een toffe tekst en de juiste kleuren - en deze is gelijk klaar om op te hangen. Ook leuk om cadeau te doen.

poster 50x70 cm

Minder echo in huis met wandpanelen akoestiek?

Bij Printmijnstad maak je de tofste wanddecoraties - en met de AcousticPro¬ģ wandpanelen wordt geluid in huis beter geabsorbeerd. Deze zijn alleen op aanvraag beschikbaar. Neem daarom contact op met Printmijnstad voor deze wandpanelen op maat.

Zoeken

Op zoek naar een andere plaats?

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling