Unieke cadeautips voor vrouwen

De volgende uitnodiging van een housewarming, verjaardag of kraamborrel valt op de mat. Of je wilt je partner een uniek cadeau geven, bijvoorbeeld voor moederdag of Valentijnsdag. Dan wil je haar natuurlijk aangenaam verrassen met een cadeau waar ze helemaal van opfleurt. Op deze pagina voorzien wij je daarom graag van unieke cadeautips voor vrouwen.

Cadeautip #1 voor vrouwen: Geef haar favoriete plek cadeau

Het liefst geef je haar de wereld cadeau. En dat kan nu met een stedenposter. Van Culemborg tot Cambodja en alles daar tussenin: zij heeft vast zo'n plek waar ze met weemoed aan terugdenkt. Wist je dat je iedere plattegrond ter wereld - van een compleet continent tot een exacte straat - kunt afdrukken op een stijlvolle poster voor in huis? Zo geef je 'n stijlvolle poster met mooie plek cadeau.

Geef een haar een speciale plek cadeau

Van een specifieke straat tot volledig land: laat haar favoriete plek afdrukken op een stadsplattegrond van Printmijnstad.

Cadeautip #2 voor vrouwen: vereeuwig die ene, mooie herinnering

De dag dat ze haar grote liefde ontmoette of de geboorte van haar eerste kind: geef een herinnering cadeau! Met onze sterrenposter breng je een speciale gebeurtenis weer tot leven.

Dat werkt zo: iedere dag staat de sterrenhemel anders. Op het moment dat die speciale gebeurtenis zich afspeelde, stonden de sterren dus op een bepaalde manier. Jij hoeft alleen de plek en de datum in te voeren en deze sterrenhemel wordt afgebeeld op een poster.

Our wedding day sky - Sterrenkaart

Breng een herinnering tot leven met 'n sterrenposter

Van de eerste ontmoeting met haar grote liefde tot een andere, belangrijke gebeurtenis in haar leven. Geef een sterrenhemel cadeau en koester haar herinneringen.

Cadeautip #3 voor vrouwen: Geef haar sterrenbeeld cadeau

Nog meer cadeautips voor vrouwen? Prima, komt 'ie: laat haar sterrenbeeld vereeuwigen op een poster. Is zij helemaal into astrologie en kent ze de sterrenbeelden van iedereen uit haar inner circle? Bij Printmijnstad kun je unieke sterrenbeeldposters bestellen.

Je hoeft het sterrenbeeld niet te weten als je het cadeau doet. Vul haar geboortedatum in en onze editor maakt de poster.

sterrenbeeld poster

Het sterrenbeeld op een poster

Leeuw, Boogschutter of Waterman: leg haar sterrenbeeld vast op een poster van Printmijnstad.

Personaliseer je cadeau voor haar

Bij Printmijnstad ontwerp je unieke posters voor in en rondom huis. Hou herinneringen levend met onze posters, die matchen met het interieur van haar. Personaliseer het cadeau zodat het helemaal thuishoort aan haar wand.

Verschillende vormen & kleuren

Je kunt bij onze verschillende posters uit minimaal 9 kleurenstijlen en verschillende vormen kiezen. Ondanks dat de posters van Printmijnstad in duizenden huishoudens door Nederland én België hangen, is daardoor ieder exemplaar uniek.

Voorzie de poster van een mooie boodschap

Een unieke poster maak je af met een mooie boodschap of quote. Inspiratie nodig? Bekijk hier de verschillende quotes om op je cadeau te zetten.

Kies het favoriete materiaal

Naast de papieren posters, kun je ook ervoor kiezen om je cadeau voor haar op forex of dibond te laten printen. Dit zijn stevige materialen en worden geleverd met ophangset. Het cadeau in de tuin? Kies dan voor de dibond-versie: geen probleem bij regen of hagel. Of laat je stedenposter op een muurcirkel afdrukken.

Hang het cadeau op

Zij wilt haar cadeau natuurlijk meteen ophangen. Bestel daarom direct een industriële aluminium-lijst erbij of kies voor dromerige, houten ophanglatjes. De metalen posters en muurcirkels worden automatisch voorzien van een ophangset.

Voor cadeautips voor vrouwen (én mannen) moet je bij Printmijnstad zijn

✅ Gratis verzending
✅ Een uniek cadeau met herinnering
✅ Producten die in Nederland worden gemaakt
✅ Unieke posters die jezelf ontwerpt
✅ Posters mét ophangsystemen
✅ Een webshop met tevreden klanten: uit 500 reviews scoren we uitstekend op Trustpilot
✅ Een webshop met tienduizenden klanten die je al voorgingen

Bestel je voor jezelf een poster erbij? Dan krijg je extra korting!

Of laat een stad afdrukken op een telefoonhoesje of puzzel.

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling