Ontwerp je eigen city map poster bij Printmijnstad

De stad waar je bent opgegroeid, waar je je grote liefde hebt ontmoet of je favoriete vakantiebestemming. Iedereen heeft een speciale plek op deze aardbol. Van Roermond tot Rwanda. Herinneringen die je levend wil houden. 

Zo’n herinnering levend houden doe je met de city map posters van Printmijnstad. In onze editor vul je de naam van jouw droomplek in en je krijgt direct de plattegrond van jouw favoriete stad, wijk of zelfs straat te zien. Bestellen, laten bedrukken en ophangen maar! Een eigen city map poster ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. 

Wat is een city map poster?

Een city map poster wordt ook wel stads- of stedenposter genoemd. Hierop wordt de plattegrond afgebeeld van jouw favoriete plek, waar ook ter wereld. De stad waar je opgroeide, waar je de liefde van je leven leerde kennen of je favoriete vakantieoord. Bij Printmijnstad kun je je eigen city map poster ontwikkelen van die favoriete stad, wijk of zelfs buurt. 

De standaard city map posters van Printmijnstad

Via onze editor kun je super gemakkelijk de juiste stad vinden. Maar voor de populairste steden hebben we dat werk al gedaan. En daarom kan je bij deze steden direct doorgaan naar afrekenen. Van een aantal populaire steden hebben we de wandposter al voor je gemaakt:

Je city map poster personaliseren

Ook al hangen onze city map poster in duizenden huishoudens in Nederland én België, je hoeft niet bang te zijn dat je een dertien-in-een-dozijn-poster aan je muur hebt hangen. Je kunt namelijk eindeloos variëren in de verschillende opties waardoor je city map posters een uniek ontwerp krijgt. 

Kleurstijlen

Je kunt kiezen uit meer dan 13 verschillende kleuren in het pallet. Van zwart-wit tot felroze en alles daartussenin. Pas de kleuren aan op je interieur en maak een mooi geheel van je muurposter.

Vormen

Je kunt kiezen uit verschillende vormen. Je kunt de plattegrond op de volledige grootte van de poster laten afdrukken of in ronde of hartvorm. Ook kun je ervoor kiezen om de city map posters staand of liggend af te drukken. 

Materialen

Standaard worden onze posters op FSC-gekeurd papier afgedrukt. Maar wist je dat je ook kunt kiezen voor kunststof of aluminium? En wil je ‘n keer wat anders, dan kan je ‘m ook op muurcirkel of zelfs puzzel laten afdrukken. 

Geef je city map poster die eigen, persoonlijke touch

En tot slot geef je die city map poster nog je eigen, persoonlijke touch. Bijvoorbeeld door een unieke tekst toe te voegen aan de poster. En door een strakke lijst of houten ophanglatjes erbij te bestellen zodat je ‘m gelijk kunt ophangen. Zodra jij je door de lijst van oneindige keuzes hebt geworsteld, kun je ‘m afrekenen en warmen wij de persen van de drukker op. Binnen twee werkdagen valt de city map poster bij je op de mat.

Amsterdam close up - Cadeau

Een city map poster cadeau geven

Een city map poster is leuk om je eigen huis mee op te fleuren, maar net zo leuk om cadeau te geven. En voordeliger. Want als je twee posters (of meer) bestelt, krijg je 10 euro korting op je totale bestelling. Ideaal om een city map poster te geven als uniek huwelijkscadeau, kraamcadeau of housewarmingcadeau

Waarom een city map poster van Printmijnstad bestellen?

Gratis verzending 
Onze producten worden gemaakt in Nederland 
Unieke designs, gemaakt door jou
Uit meer dan 500 reviews worden we gemiddeld beoordeeld met een 8,8

Steden posters

Typ hier je plaatsnaam en maak je eigen stedenposter!

Meer informatie

Dit zeggen onze klanten

8,8 gemiddeld op basis van 500+ beoordelingen

Leuk idee, mooie posters. Bij het uitzoeken van een stad en het kiezen van een stijl kun je in- en uitzoomen en verschuiven. Dat geeft een heel ander beeld en nog meer keuzemogelijkheden! Misschien een goede tip? Mijn poster werd er in ieder geval mooier en kleurrijker van!
Eindelijk een site gevonden waar ik een plattegrond van mijn eigen stad kon laten maken. Bij andere sites was het alleen mogelijk grote en bekende locaties te laten printen. En ook nog verschillende kleuren/stijlen mogelijk. Helemaal blij met het resultaat!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je eerste bestelling